(juwal) blanja (gajih)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(juwal) blanja (gajih) Aksara Jawa:
Lingga: (juwal)

  1. pc utang nganggo tanggungan bayar;









Kata kunci/keywords: arti (juwal) blanja (gajih), makna (juwal) blanja (gajih), definisi (juwal) blanja (gajih), tegese (juwal) blanja (gajih), tegesipun (juwal) blanja (gajih)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.