(kêtopros) ngêtopros

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(kêtopros) ngêtopros Aksara Jawa:

  1. êngg pc omong umuk-umukan (goroh).









Kata kunci/keywords: arti (kêtopros) ngêtopros, makna (kêtopros) ngêtopros, definisi (kêtopros) ngêtopros, tegese (kêtopros) ngêtopros, tegesipun (kêtopros) ngêtopros
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org