(ka-)ondêran

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(ka-)ondêran Aksara Jawa:
Lingga: (ondêr)

  1. omahe asistèn-wadana.








Kata kunci/keywords: arti (ka-)ondêran, makna (ka-)ondêran, definisi (ka-)ondêran, tegese (ka-)ondêran, tegesipun (ka-)ondêran
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org