(le) limbungan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(le) limbungan Aksara Jawa:
Lingga: (limbung)
krama/ngoko

  1. ulêng, têmpuk pêrang.








Kata kunci/keywords: arti (le) limbungan, makna (le) limbungan, definisi (le) limbungan, tegese (le) limbungan, tegesipun (le) limbungan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.