(le)lêngan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(le)lêngan Aksara Jawa:
Lingga: (lênga)

  1. nglêngani rambut.








Kata kunci/keywords: arti (le)lêngan, makna (le)lêngan, definisi (le)lêngan, tegese (le)lêngan, tegesipun (le)lêngan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org