(mleyat-)mleyot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

(mleyat-)mleyot Aksara Jawa:
Lingga: krama/ngoko

  1. oyag-ayig mèncèng.








Kata kunci/keywords: arti (mleyat-)mleyot, makna (mleyat-)mleyot, definisi (mleyat-)mleyot, tegese (mleyat-)mleyot, tegesipun (mleyat-)mleyot
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org