dhega

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka (ndhega))
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ndhega

  1. êngg pc bêndhega.









Kata kunci/keywords: arti dhega, makna dhega, definisi dhega, tegese dhega, tegesipun dhega
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org