(ng)gara-kasih

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(ng)gara-kasih Aksara Jawa:

  1. pc Anggara-kasih (Slasa-Kliwon).









Kata kunci/keywords: arti (ng)gara-kasih, makna (ng)gara-kasih, definisi (ng)gara-kasih, tegese (ng)gara-kasih, tegesipun (ng)gara-kasih
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org