ngis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka (ngis))
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dingis-ngis

  1. pc diêngis-êngis.








Kata kunci/keywords: arti ngis, makna ngis, definisi ngis, tegese ngis, tegesipun ngis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org