(ora) ndipe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

(ora) ndipe Aksara Jawa:
Lingga: (dipe)
krama/ngoko

  1. (ora) ngira (nyana).









Kata kunci/keywords: arti (ora) ndipe, makna (ora) ndipe, definisi (ora) ndipe, tegese (ora) ndipe, tegesipun (ora) ndipe Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org