(pèpèl)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(pèpèl)

basa Jawa[besut]

(pèpèl)

  1. pc dicuwili;;
Kacocogna karo papal, pipil.








Kata kunci/keywords: arti (pèpèl), makna (pèpèl), definisi (pèpèl), tegese (pèpèl), tegesipun (pèpèl)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.