(pèprèl)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

(pèprèl)

basa Jawa[besut]

(pèprèl)

  1. pc dicuwili, dipêcahi;;
Kacocogna karo mèprèl.







Kata kunci/keywords: arti (pèprèl), makna (pèprèl), definisi (pèprèl), tegese (pèprèl), tegesipun (pèprèl)

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.