(pèprèl)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(pèprèl)

basa Jawa[besut]

(pèprèl)

  1. pc dicuwili, dipêcahi;;
Kacocogna karo mèprèl.








Kata kunci/keywords: arti (pèprèl), makna (pèprèl), definisi (pèprèl), tegese (pèprèl), tegesipun (pèprèl)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org