(pêsa)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(pêsa)

basa Jawa[besut]

(pêsa)

  1. pc dipêksa.








Kata kunci/keywords: arti (pêsa), makna (pêsa), definisi (pêsa), tegese (pêsa), tegesipun (pêsa)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.