(pêthèngkrèng)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

(pêthèngkrèng)

basa Jawa[besut]

(pêthèngkrèng)

  1. pc disèlèhake ing papan kang dhuwur.







Kata kunci/keywords: arti (pêthèngkrèng), makna (pêthèngkrèng), definisi (pêthèngkrèng), tegese (pêthèngkrèng), tegesipun (pêthèngkrèng)

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.