(pêthèngkrèng)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(pêthèngkrèng)

basa Jawa[besut]

(pêthèngkrèng)

  1. pc disèlèhake ing papan kang dhuwur.








Kata kunci/keywords: arti (pêthèngkrèng), makna (pêthèngkrèng), definisi (pêthèngkrèng), tegese (pêthèngkrèng), tegesipun (pêthèngkrèng)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.