(pang-)ipukan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(pang-)ipukan Aksara Jawa:

  1. papan kang dianggo ngipuk.









Kata kunci/keywords: arti (pang-)ipukan, makna (pang-)ipukan, definisi (pang-)ipukan, tegese (pang-)ipukan, tegesipun (pang-)ipukan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org