(pangkring)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(pangkring)

basa Jawa[besut]

(pangkring)

  1. pc diunggahake (diundhakake) rêgane;;
Kacocogna karo plangkring.








Kata kunci/keywords: arti (pangkring), makna (pangkring), definisi (pangkring), tegese (pangkring), tegesipun (pangkring)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org