(pengos)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(pengos)

basa Jawa[besut]

(pengos)

  1. pc dipègès, dipegos.








Kata kunci/keywords: arti (pengos), makna (pengos), definisi (pengos), tegese (pengos), tegesipun (pengos)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.