(pinyak)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(pinyak)

basa Jawa[besut]

(pinyak)

  1. pc dipidak;;
Kacocogna karo pênyak.








Kata kunci/keywords: arti (pinyak), makna (pinyak), definisi (pinyak), tegese (pinyak), tegesipun (pinyak)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.