(pipik)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(pipik)

basa Jawa[besut]

(pipik)

  1. pc dipilihake dianggo nalangi;;
Kacocogna karo mipik.








Kata kunci/keywords: arti (pipik), makna (pipik), definisi (pipik), tegese (pipik), tegesipun (pipik)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.