(plèncèng)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(plèncèng)

basa Jawa[besut]

(plèncèng)

  1. pc dienggokake ênêre, diblasukake;;
Kacocogna karo mlèncèng, pèncèng, plencong.








Kata kunci/keywords: arti (plèncèng), makna (plèncèng), definisi (plèncèng), tegese (plèncèng), tegesipun (plèncèng)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.