(plêcu)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(plêcu)

basa Jawa[besut]

(plêcu)

  1. pc cangkême mêcucu.








Kata kunci/keywords: arti (plêcu), makna (plêcu), definisi (plêcu), tegese (plêcu), tegesipun (plêcu)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.