(plênèt)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(plênèt)

basa Jawa[besut]

(plênèt)

  1. pc diplènèt.








Kata kunci/keywords: arti (plênèt), makna (plênèt), definisi (plênèt), tegese (plênèt), tegesipun (plênèt)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.