(plengkrang)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(plengkrang)

basa Jawa[besut]

(plengkrang)

  1. pc (sikile) ditumpangake ing dhuwur.








Kata kunci/keywords: arti (plengkrang), makna (plengkrang), definisi (plengkrang), tegese (plengkrang), tegesipun (plengkrang)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.