(plindêr)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(plindêr)

basa Jawa[besut]

(plindêr)

  1. pc diplêndêr;;
Kacocogna karo kêplindêr, mlindêr.








Kata kunci/keywords: arti (plindêr), makna (plindêr), definisi (plindêr), tegese (plindêr), tegesipun (plindêr)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.