(plithês)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

(plithês)

basa Jawa[besut]

(plithês)

  1. pc diplindhês, dipithês.







Kata kunci/keywords: arti (plithês), makna (plithês), definisi (plithês), tegese (plithês), tegesipun (plithês)

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.