(plothot)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(plothot)

basa Jawa[besut]

(plothot)

  1. pc diênêtake supaya mêtu isine (tmr. woh lsp).








Kata kunci/keywords: arti (plothot), makna (plothot), definisi (plothot), tegese (plothot), tegesipun (plothot)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org