(pluwèk)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(pluwèk)

basa Jawa[besut]

(pluwèk)

  1. pc diwêngakake (tmr. tatu lsp);;
Kacocogna karo mluwèk.








Kata kunci/keywords: arti (pluwèk), makna (pluwèk), definisi (pluwèk), tegese (pluwèk), tegesipun (pluwèk)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org