(prèntèk)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(prèntèk)

basa Jawa[besut]

(prèntèk)

  1. pc katut kobong lsp;;
Kacocogna karo mrèntèk.








Kata kunci/keywords: arti (prèntèk), makna (prèntèk), definisi (prèntèk), tegese (prèntèk), tegesipun (prèntèk)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.