(pragol)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(pragol)

basa Jawa[besut]

(pragol)

  1. pc dipagolake.








Kata kunci/keywords: arti (pragol), makna (pragol), definisi (pragol), tegese (pragol), tegesipun (pragol)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.