(prayut)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(prayut)

basa Jawa[besut]

(prayut)

  1. pc dibrayut.








Kata kunci/keywords: arti (prayut), makna (prayut), definisi (prayut), tegese (prayut), tegesipun (prayut)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.