(projol)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(projol)

basa Jawa[besut]

(projol)

  1. pc diwêtokake saka ing bolongan;;
Kacocogna karo mrojol, brojol.








Kata kunci/keywords: arti (projol), makna (projol), definisi (projol), tegese (projol), tegesipun (projol)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.