(prungu)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

(prungu)

basa Jawa[besut]

(prungu)

  1. pc dikabari, dirungoni.







Kata kunci/keywords: arti (prungu), makna (prungu), definisi (prungu), tegese (prungu), tegesipun (prungu)

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.