(rê-) rendhonan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

(rê-) rendhonan

basa Jawa[besut]

(rê-) rendhonan

  1. krama/ngoko rêndhêt, ora gangsar tmr. panggarap.








Kata kunci/keywords: arti (rê-) rendhonan, makna (rê-) rendhonan, definisi (rê-) rendhonan, tegese (rê-) rendhonan, tegesipun (rê-) rendhonan Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org