(rêngkuk)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(rêngkuk)

  1. pc ngringkuk, wungkuk kabotan gawan.








Kata kunci/keywords: arti (rêngkuk), makna (rêngkuk), definisi (rêngkuk), tegese (rêngkuk), tegesipun (rêngkuk)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.