(rêsa)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(rêsa)

  1. pc dirêksa.








Kata kunci/keywords: arti (rêsa), makna (rêsa), definisi (rêsa), tegese (rêsa), tegesipun (rêsa)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.