(rawuk)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(rawuk)

basa Jawa[besut]

(rawuk)

  1. pc ngrauk, nggraut, nggrayang.








Kata kunci/keywords: arti (rawuk), makna (rawuk), definisi (rawuk), tegese (rawuk), tegesipun (rawuk)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org