(rayuk)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(rayuk)

basa Jawa[besut]

(rayuk)

  1. pc dirauk, dirayud, dijupuk tanpa nêmbung.








Kata kunci/keywords: arti (rayuk), makna (rayuk), definisi (rayuk), tegese (rayuk), tegesipun (rayuk)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.