(re-) rêncungan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

(re-) rêncungan

  1. krama/ngoko mlaku kalawan rêkasa bangêt.








Kata kunci/keywords: arti (re-) rêncungan, makna (re-) rêncungan, definisi (re-) rêncungan, tegese (re-) rêncungan, tegesipun (re-) rêncungan Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org