(re-)reyongan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

(re-)reyongan

basa Jawa[besut]

(re-)reyongan

  1. krama/ngoko mlaku wira-wiri (mrana-mrene) nggawa barang sing abot.








Kata kunci/keywords: arti (re-)reyongan, makna (re-)reyongan, definisi (re-)reyongan, tegese (re-)reyongan, tegesipun (re-)reyongan Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org