(rembyang)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(rembyang)

basa Jawa[besut]

(rembyang)

  1. pc katon rembyak-rembyak.








Kata kunci/keywords: arti (rembyang), makna (rembyang), definisi (rembyang), tegese (rembyang), tegesipun (rembyang)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.