(rengkol)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(rengkol)

basa Jawa[besut]

(rengkol)

  1. pc engkol-engkol (bengkak-bengkok).








Kata kunci/keywords: arti (rengkol), makna (rengkol), definisi (rengkol), tegese (rengkol), tegesipun (rengkol)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.