(rewo)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(rewo)

basa Jawa[besut]

(rewo)

  1. pc brewa-brewo.








Kata kunci/keywords: arti (rewo), makna (rewo), definisi (rewo), tegese (rewo), tegesipun (rewo)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.