(rewod)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(rewod)

basa Jawa[besut]

(rewod)

  1. pc pating jriwut.








Kata kunci/keywords: arti (rewod), makna (rewod), definisi (rewod), tegese (rewod), tegesipun (rewod)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org