(ringkuk)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

(ringkuk)

  1. pc ngrungkuk.







Kata kunci/keywords: arti (ringkuk), makna (ringkuk), definisi (ringkuk), tegese (ringkuk), tegesipun (ringkuk)

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.