(ringkuk)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(ringkuk)

  1. pc ngrungkuk.








Kata kunci/keywords: arti (ringkuk), makna (ringkuk), definisi (ringkuk), tegese (ringkuk), tegesipun (ringkuk)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org