(ringkus)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(ringkus)

  1. pc mringkus, ora mbêgagah.








Kata kunci/keywords: arti (ringkus), makna (ringkus), definisi (ringkus), tegese (ringkus), tegesipun (ringkus)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.