(thê)thukulan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(thê)thukulan Aksara Jawa: ꦛꦼ (thê)ꦛꦸ (thu)ꦏꦸ (ku) (la)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (thukul)

  1. têtuwuhan, wit-witan.








Kata kunci/keywords: arti (thê)thukulan, makna (thê)thukulan, definisi (thê)thukulan, tegese (thê)thukulan, tegesipun (thê)thukulan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org