(wayah) giring esuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(wayah) giring esuk Aksara Jawa:
Lingga: (giring)

  1. ± jam 11 awan;









Kata kunci/keywords: arti (wayah) giring esuk, makna (wayah) giring esuk, definisi (wayah) giring esuk, tegese (wayah) giring esuk, tegesipun (wayah) giring esuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org