-si

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

-si
Lingga: (dènèng)
êngg krama/ngoko

  1. dene kok;
  2. geneya, sabab apa, kêpriye
Kacocogna karo
  • dene, dening.







Kata kunci/keywords: arti -si, makna -si, definisi -si, tegese -si, tegesipun -si

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.