Cithakan:softredirect

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Soft redirect menyang:[[:{{{1}}}|{{{1}}}]]
Kaca iki arupa sawijining kaca pengalihan utawa soft redirect.