Jêpang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Jêpang Aksara Jawa: ꦗꦼ () (pa) (ng)

krama/ngoko

  1. araning tanah sawetane nêgara Tyongkok.









Kata kunci/keywords: arti Jêpang, makna Jêpang, definisi Jêpang, tegese Jêpang, tegesipun Jêpang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org